duminică, 27 aprilie 2014

CERCETARE

    Sunt momente în viață când totul se transformă în haos. Când încerci să te smulgi, dar nu reușești. Indiferent de eforturile pe care le depui sau nu. Acesta este momentul când totul devine haos.

    
    O viața insipidă, o existență în care te târăști între divorțul Biancăi Drăgușanu, supermediatizat La Măruță, și prepararea unei cine pentru că nu ai de ales. O viață care se repetă la nesfârșit, iar și iar. Care te aruncă parcă și mai adânc în disperare. 
       Între disperare și depresie nu mai este decât un pas. Ai crede că prietenilor le pasă. Dar ei sunt prea ocupați cu noua lor casă sau cu propriile frustrări încât să mai privească spre tine. Ai crede că familia te va smulge de acolo, dar norii negri par să-i fi învăluit pe toți deodată.

        Într-un final, îți dai seama că doar Dumnezeu te mai poate ajuta. Dar L-ai neglijat de prea mult timp încât să ai îndrăzneala de a privi spre El. Deși, la nivel teoretic, dar și practic, știi că te iartă și e gata să te ridice...

        E greu când vinovăția te apasă și când curajul de a te întoarce spre El atârnă de un fir de ață. Un zâmbet suav de copil și un râs zgomotos te smulg însă din această stare. Realizezi că ai pentru ce să trăiești, pentru ce să te ridici și să lupți. Realizezi că El te așteaptă, cu aceași dragoste și în final nu poți decât să te abandonezi în brațele Lui.

      Pentru că întotdeauna există speranță. Și știi că soarele va răsări și pe strada ta. Vreodată. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu