marți, 3 mai 2011

Familia: a fi sau a nu fi?


Instituţia familiei, aşa cum a fost ea creată de Dumnezeu, este, astăzi, ameninţată de o societate în (de)cădere liberă. Amante de „meserie”, bărbaţi trecuţi de prima tinereţe care îşi părăsesc soţiile pentru fete de o vârstă cu propriile fiice, familii întemeiate pe considerente materiale şi nu pe dragoste...
Şi cum Elodia nu se dă găsită iar crimele şi violurile nu par să mai producă rating-ul scontat, televiziunile au o nouă pasiune: divorţul soţilor x sau y. Zilnic, pseudo-vedete îşi expun public viaţa jalnică, devenind, din păcate, modele pentru copiii noştri.

Valorile morale sănătoase par tot mai depăşite iar formatori de opinie sunt Oana Zăvoranu, blonda lui Iri şi altele de teapa lor. Asta doriţi să înveţe/vadă copiii voştri?
Asociaţia Creştin-Umanitară „Kinonia” şi Centrul Creştin „Templul Închinării”, vă invită sâmbătă, 7 mai, ora 16.00, la Conferinţa cu tema: „Familia – a fi sau a nu fi?”.
Conferinţa va avea loc la Centrul Creştin „Templul Închinării”, din Calea Dumbrăvii nr. 18 şi va fi susţinută de soţii Ian and Tracey Mann din Anglia.
Conferinţa cuprinde două sesiuni în care vor fi abordate teme privind planul lui Dumnezeu privind familia şi, respectiv, rolul mamei/soţiei/tatălui/soţului în cadrul familiei.
Dacă eşti în impas, dacă simţi că familia ta se destramă, sau dacă, din contră doreşti să îţi întemeiezi o familie vino să asculţi o învăţătură sănătoasă privind familia. www.templulinchinarii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu