miercuri, 17 octombrie 2007

Plictiseala

Plictiseala... Sau nu... De ceva vreme reusesc sa imi organizez mai bine timpul si constat ca nu prea am ce face cu timpul liber.
Multi vor fi curiosi probabil cum de reusesc sa imi aranjez cu timpul in asa fel incat sa imi ramana ceva si pentru sufletul meu. Pai prima mutare inteligenta zic eu pe care am facut-o este ca m-am "mutat" la metrou. :)) Nu va ganditi ca locuiesc acolo. Chiar asa rau nu am ajuns (inca) :)) Dar am constatat ca mergand cu metroul la serviciu mai castig cate 2 ore pe zi minim.
Dimineatza nu ma mai trezesc la 6 ci la 7 si am suficient timp sa ajung la munca.
Pentru ca metroul nu se ambuteiaza. Nu sta juma de ora la Lizeanu ca se blocheaza tramvaiele. Si nici nu merge cu a-ntaia pe Stefan cel Mare sa nu-si faca praf dricetia, palnetare si ce o mai fi pe acolo.
Sprea seara e si mai si. Metroul parcurge in 10 minute drumul pe care cu masina reusesti cu mari eforturi sa il parcurgi intr-o ora, daca cumva ai noroc, sau bate spre o ora si jumatate intr-o zi cu ghinion.
Apoi am descoperit cu bucurie avantajul de a locui intr-o garsoniera. Spatiu mai mic, mai putin de facut curat :)) si cand esti singur si nu face nimeni mizerie... pot face curatenie si la o saptamana.
Asa incat sunt fericita beneficiara a unor ore libere cu care pot sa fac ce vreau hehehe.
Aseara m-am uitat la Din dragoste. Nu a fost atat de misto ca panarama de saptamana trecuta, insa poveste interesanta - pe scurt un tip mignon indragostit de 2 femei care il lasa ambele cu buza umflata. Dragutzel.
IN schimb am si o mare nemultumire. De fapt e o chestie cu avantaje si dezavantaje. Stau la 10 nu am nimik in fatza, deci pot sa nu pun perdele. am muuuulta lumina, soare florile se simt minunat. Problema aparea acu ca dau astia caldura. si tot aerul din tevi se ridica si bolboroseste. Vreo doua nopti am dormit pe astfel de bolboroseli. Dar important este ca s-a terminat si am caldura huh.
Gata ca m-am plictisit si eu de lucrurile incoerente pe care le-am scris. Dar altceva mai bun nu aveam :((

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu