miercuri, 29 august 2007

Acum e actrita. Mi-e dor sa o revad


Tin minte ca eram in scoala generala cand s-a mutat langa noi o familie din Alba. Erau foarte ciudati. De fapt era ufoarte diferiti de restul oamenilor care locuiau la bloc, prin faptul ca erau foarte civilizati. Si foarte religiosi.
Nici nu mai stiu cum m-am imprietenit cu fata lor, care era cu cativa ani mai tanara decat mine. La fel nu imi amintesc cum s-a destramat aceasta prietenie. Dar imi amintesc cu mare placere cum m-am apucat sa scriu un ... roman. Dspre noi doua. doua printese care locuiau undeva la marginea marii. E o chestie paradoxala pentru ca nu imi place marea. Sau, de fapt, nu imi place agitatia de la noi de la mare. Nu cred ca mi-ar displacea o casa "ca-n filme", pe o plaja mai putin populata.
In fine. e seara. Si e prima zi de blog. Doream sa o inchei intr-un mod placut. Si mi-a venit in minte aceasta amintire.
Probabil ca va intrebati ce mai face prietena mea. Nu am mai vorbit de foarte mult timp. Acum este acrtrita. Am vazut-o la teatru, dar, din pacate era doar spectator in acea seara. Imi doresc foarte mult sa o vad jucand. Cred ca ma voi duce odata, acasa, special pentru asta...

Un comentariu: