vineri, 17 octombrie 2008

Camera ascunsa?

Din seria nu credeam ca mi s-ar putea intampla mie... O felicitare electronica, reprezentand programul gravidei arata ceva de genul ora 7,00 / pipi, ora 8,00 / pipi,... ora 22,00 pipi. Nimic mai corect, sau in cazul meu foarte corect.

Asa incat este pentru prima orara cand ma bucur de aparitia toaletelor stradale.

De vreo cateva luni am remarcat instalarea la metrou la Muncii a unei toalete "inteligente". am citit si prin ziare ceva despre asta, dar de testat... Dar vine si ziua fatala in care, plina de incredere (si cu o nevoie stringenta) zic hai sa incerc.

Zis si facut. Apas pe buton, se deschide usa, intru si se inchide usa. Inauntru curat. Interesant. vad un avertisment care spune ca timpul maxim de utilizare al toaletei este de 15 minute.

Am timp, zic, n-are rost sa ma grabesc (desfacerea bretelelor de la salopeta e totusi dificila). "Operatiunea" dureaza totusi maxim 2 minute. Cand insa termin cu pipi... stupoare. Un zgomot ma anunta ca usa se deschide. Si intr-adevar... usa se deschide. Abia apuc sa trag de pantaloni, pentru a nu ma relvela totusi trecatorilor in ... toata splendoarea (a se citi in fundul gol).

Ies tinandu-ma de salopeta si ... imi prind bretelele in .... strada. Noroc ca am iesit. Pt ca imediat usa s-a inchis iar indicatorul luminos arata "out of order".

singura chestie care mi-a trecut prin cap a fost "camera ascunsa?". Sper ca nu.

Un comentariu: